Marmeláda z krvavých pomerančů výběrová (EXTRA) speciální se sníženým obsahem cukru
Zpracované ovoce.
Složení: krvavý pomeranč 71 %, cukr, espresso 5,6 %, pomerančová kůra, citrusový pektin, kyselina citronová.
Na 100 g džemu bylo použito 71 g krvavých pomerančů. 100 g džemu obsahuje 20,8 g cukru.
Po otevření uchovejte v chladu do + 6°C a spotřebujte do 7 dnů.
Krvavý pomeranč – země původu Itálie. Původ ostatních surovin: ČR
Hmotnost: 210 g / 155 g
Minimální trvanlivost uvedena na obalu.
Tuto marmeládu vyrábíme v zimě, kdy je sezóna krvavých pomernačů. Krvavé pomeranče získávají svou typickou barvu a chuť díky počasí, které panuje na Sicílii a ve Španělsku, kde se tyto pomeranče převážně pěstují. Tuto marmeládu řadíme k těm nejsložitějším na přípravu, jelikož každý měsíček pomeranče rozřízneme a vytáhneme z něj dužinu, což dá opravdu zabrat, je to doslova mravenčí práce. Ve finále pak přidáme espresso z Šumperské kavárny a pražírny Pikola, trošku kávových zrn a na světě je úžasná hořko nasládlá marmeláda, která opravdu stojí za to!